Webdesign

Wil je een nieuwe WordPress website laten bouwen, een bestaande website laten bijwerken of omzetten naar een WordPress website?. Zoek dan niet verder want WiBa Media uit Heerhugowaard is gespecialiseerd in WordPress webdesign.

Ben je ondernemer, winkelier of ZZP-er bij ons ben je aan het juiste adres. Samen met jouw bespreken wij de wensen voor jouw website.

Webdesign is meer dan alleen het ontwerpen en bouwen van een website

Het is kijken naar de behoeftes van jou en jouw klanten en daar een passende website voor ontwikkelen. De eerste indruk die uw potentiële klant van jou, of jouw bedrijf krijgt is heel doorslaggevend voor het besluit om contact op te nemen. Dat weet iedere ondernemer.

Ook jouw website geeft de klant een eerste indruk. Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Webdesign die past bij jouw doel, huisstijl en budget en uiteraard niet te vergeten:

Een website die gevonden wordt in zoekmachines!

Belangrijke punten voor goede webdesign:

 • een helder doel dienen
 • goed aansluiten op jouw eisen en wensen
 • simpel, strak en gebruiksvriendelijk
 • geschikt voor mobiele apparaten en alle maten schermen
 • gemakkelijk zelf kunnen beheren
 • waar zowel jij als wij trots op kunnen zijn!

Websites laten bouwen is erg duur!

Niet bij WiBa Media want wij bouwen al websites voor € 750. Doordat wij de website optimaliseren voor zoekmachines zal jouw nieuwe WordPress website zichzelf weer terug verdienen. Wij denken met je mee over de mogelijkheden die jij jouw nieuwe bezoekers of klanten kan bieden.

 • Een website op basis van 10 pagina’s
 • Contactformulier
 • Optimalisatie voor zoekmachines
 • Aanmelden bij zoekmachines
 • Verwerken van jouw huisstijl

Huisstijl laten ontwerpen

Geen eigen huisstijl? WiBa Media ontwerpt ook jouw huisstijl (Logo, visitekaartjes en briefpapier). Zo ben je herkenbaar voor klanten en bezoekers.

Website Fotografie

Samen met een professioneel fotograaf kunnen wij ook de fotografie voor ons rekening nemen. Want zeg nou eerlijk de website moet toch hetzelfde uitstralen als jou bedrijf of product!

Vindbaar in zoekmachines

Met een website alleen ben je er nog niet. Jouw doel met een website is nieuwe klanten of bezoekers. Wij optimaliseren websites voor zoekmachine zoals Google. Door de juiste indeling van teksten en afbeeldingen maken wij de website toegankelijk voor uw bezoekers. Dit zal door zoekmachines gewaardeerd worden en ook meenemen in zoekresultaten. We noemen dit SEO (Search Engine Optimalisation). Dit is een neemt veel tijd in beslag maar een goed geoptimaliseerde website zal direct resultaten geven. Op pagina 1 in Google is lastig en afhankelijk van bepaalde factoren. Neem eens contact op als je vragen hebt over zoekmachine optimalisatie.

Veel gestelde vragen over webdesign

Wat is een domeinnaam?

Een domeinnaam is het webadres waarop de website te vinden is. Je kunt deze herkennen aan www.naam.nl
Je kunt meerdere domeinen aan één website koppelen. Op deze manier is via verschillende namen naar 1 website te verwijzen.

Ik lees vaak over webhosting. Wat is dat precies?

Een website moet op een server worden opgeslagen zodat deze voor iedereen te benaderen is. Jouw domeinnaam verwijst naar de bestanden op de server zodat jouw website leesbaar is Omdat verschillende sites verschillende eisen stellen, zijn er verschillende hosting-pakketten. Zo heb je voor een kleine website weinig serverruimte nodig. Maar voor een grote webshop moet je voldoende webruimte op de server hebben. Ook de snelheid is belangrijk. Veel hosting partijen werken met SSD servers.

Wat is een WordPress website?

Een WordPress website is een ideale oplossing voor als je zelf snel en gemakkelijk jouw website wilt kunnen aanpassen. WordPress is een Content Management Systeem (CMS). WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen. Kun je met Word of een andere tekstverwerker overweg? Dan kun je zelf je eigen site makkelijk en snel van nieuwe tekst, plaatjes en video voorzien!

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp kan jouw website binnen enkele weken klaar en online zijn. Natuurlijk duurt het iets langer als je niet weet hoe het uiteindelijke ontwerp er uit moet gaan zien, maar het gaat er natuurlijk om dat jij en wij tevreden zijn met de website.