mailchimp 330x200@1x

“Haal maximaal resultaat uit jouw email marketing campagnes

Emailmarketing is de ideale vorm van klantenbinding. Het sturen van relevante, gepersonaliseerde aanbiedingen is de manier om van een bestaande klant een grotere klant te maken. Emailmarketing gaat echter verder dan het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief. Een goede e-mail marketingcampagne gaat uit van de behoeftes van de klant en zorgt voor een maximaal return on investment (ROI).

Dit kan worden bereikt met gepersonaliseerde email. Op basis van onder meer aankoop- en klikgedrag wordt het gedrag van uw nieuwsbriefabonnees eerst gemonitord. Dit levert vaak waardevolle informatie op voor het optimaliseren van jouw emails en bijhorende campagnes. Door de juiste segmentatie in uw doelgroep stuur je op basis van hun voorkeuren een email. Door deze gepersonaliseerde benadering vergroot je de kans op conversie.

Hoe kan WiBa Media jou helpen?

Door de inzet van geavanceerde emailmarketing campagnes haal je meer rendement uit jouw huidige ontvangersbestand. Van een verjaarsdagmail met een persoonlijke kortingscoupon tot prijsvragen: met de WiBa Media emailcampagnes is het allemaal mogelijk. WiBa Media heeft uitstekende kennis op het gebied van email marketing en helpt je bij het creëren en optimaliseren van jouw gepersonaliseerde email campagnes. Wij geven strategisch advies, testen huidige campagnes en helpen om het maximale uit jouw emailmarketing te halen.

Het testen van een email campagne is  van groot belang. Het verzendmoment van de nieuwsbrief, de onderwerpsregel en het design zijn van grote invloed op het resultaat van de mailcampagne. Onze experts denken met je mee en zetten samen met jou een testplan op. Aan de hand van deze resultaten bepalen we samen de vervolgstappen om de email campagnes verder te optimaliseren. We kijken naar het openingspercentage, doorklikratio en conversiepercentage en nemen stappen om deze op een positieve manier te beïnvloeden. Daarnaast zijn de nieuwsbrieven die worden verstuurd, geoptimaliseerd voor ontvangst op een tablet en mobiele telefoon.

Er is een mogelijkheid om zelf eenvoudig jouw nieuwsbrief te versturen. Maar wij nemen dit werk ook graag voor je uit handen. Aan jou de keuze! Onze rapportages (wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks) helpt jou en ons verder bij het optimaliseren van jouw email campagnes. Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden die wij graag met je bespreken.

Wil je meer weten over Email Marketing en wat WiBa Media voor je kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op.

Veel gestelde vragen over Emailmarketing

Op welke termijn is het mogelijk een email campagne op te starten?

In overleg met jou wat je precies wilt bereiken met jouw e-mail campagne, en wat wij voor jou kunnen betekenen om jou hierbij te helpen. Afhankelijk van jouw behoeftes kunnen wij op zeer korte termijn starten met een campagne.

Wat is een optinpagina?

Een optinpagina is een pagina op je website met maar één doel: een nieuwe aanmelding op jouw mailinglijst verkrijgen. Deze pagina heeft verder geen afleidingen. Op een optinpagina staat dus een optie om je in te schrijven op je mailinglijst en alles hieromheen is hierop ingespeeld. Zo benoem je de benefits, geef je visueel aan wat iemand kan verwachten en speel je in op de behoefte van een bezoeker.

Over welke onderwerpen moet een email campagne gaan?

Waarover kun je nou eigenlijk een mailing versturen? Wat vinden de lezers van je mail interessant om te ontvangen? Je kunt artikelen mailen die je net hebt gepubliceerd op je blog, je nieuwste producten, een speciale aanbieding, een tof interview, de lezers van je mail uitnodigen voor een event of natuurlijk een connectie hebben met de lezers van je mail, stel ze eens een vraag.